Pošalji mi tvog unuka Karleuša uputila javno pismo Deda Mrazu - Pobedila sam sve koji su me napadali

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 17:56

"Pošalji mi tvog unuka" Karleuša uputila javno pismo Deda Mrazu - Pobedila sam sve koji su me napadali

Pevačica odlučila da zatraži samo jedno.

Pevačica Jelena Karleuša na estradi je već gotovo tri decenije, ali iz dana u dan ne prestaje da šokira i intrigira javnost.

Poznata po britkom jeziku i jasnim stavovima ne libi se da na društvenoj mreži Instagram javno otkrije šta misli o najaktuelnijim temama i dešavanjima.

S obzirom da je vreme praznika i da je Nova godina na pomolu, Karleuša je napisala javno pismo Deda Mrazu i uputila mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruku.

Dragi Deda Mraze, bila sam veoma dobra ove godine. Izdala sam dva albuma, smršala sam, imala sam najbolju promociju ikada, snimila sam najbolji spot, bila sam dobra mama i prijatelj, bila sam hrabra kad su me svi napadali i pobedila, spasila sam i izlečila, nahranila i usvojila puno životinja, borila sam se protiv nepravde i nisam bila kukavica - napisala je JK i dodala:

- Od tebe stvarno ne želim ništa, pošalji onog tvog unuka! To ispunjavanje želja za Novu godinu nema smisla više - napisala je Jelena.

Srbija Danas/Instagram/karleusastar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.