Poruka koju šalju naša pevačica i njena svekrva mnoge će naterati na razmišljanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka koju šalju naša pevačica i njena svekrva mnoge će naterati na razmišljanje

Divan primer!

Za naše podneblje nije karakteristično da se snajke i svekrve mnogo vole, ali pevačica Aleksandra Prijović sa Zoricom Nakić, majkom svog izabranika Filipom Živojinovićem, ima odličan odnos.

Aleksandra je sa Filipom već nekoliko dana gost Filipove majke i očuha u Madridu.

ŠTA SI REK'O, MOLIM? Seka odbrusila Veljku zbog SVEKRVE - ovo mu ne dozvoljava!

Ljubav najbitnijih dama u Filipovom životu izgleda da je obostrana, sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bar po javnim objavama na Instagramu.

Pevačica Zorica Nakić stalno lajkuje fotografije i šalje joj srculenca, a buduća svekrva Prijovićku od veridbe sa Filipom smatra delom porodice.

GOLA U KREVETU: Vrela Kasandra obradovala fanove - bombastična je! (FOTO)

Tako ispod Aleksandrinih fotografija sa njenim i prvencem Bobe Živojinovića, Zorica komentariše: “Moja deca, moja porodica” i “Moja ljubav”.

UVEK OCENJUJE DRUGE, A SADA JE OTKRIO SVOJE MANE: Saša Vidić priznao - Sujetan sam i lud!

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Feb 26, 2018 at 10:53am PST

Buduće snajka i svekrva stalno udeljuju i komplimente jedna drugoj na račun izgleda i vidno je da je Prijovićeva dobro pihvaćena u familiji čime pružaju dobar primer drugima. Odgovor na čuvenu dilemu da li muževljeva majka i supruga mogu da se slažu, u njihovom slučaju, je "da".

SA NJIM IMA KUĆNI VIDEO! Evo kako danas izgleda bivši muž Suzane Mančić! (VIDEO)

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on May 13, 2016 at 10:25am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.