Poruka Aleksandre Nikolić LEDI KRV U ŽILAMA: Trudna starleta nakon raskida ne krije očaj i tugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 22:09

Poruka Aleksandre Nikolić LEDI KRV U ŽILAMA: Trudna starleta nakon raskida ne krije očaj i tugu

Svi se pitaju kome su ove duboke reči upućene.

Straleta Aleksandra Nikolić uživa u čarima trudnoće, ali vrlo često zna da napravi pravi haos na društveni mrežama njenim statusima, za koji mnogi smatraju da su upućeni Filipu Caru, ocu njenog deteta, sa kojim je ponovo imala buran raskid.

Sada na Instagram profilu Nikolićeva objavila status, koji je mnoge zbunio, a retko ko može da shvati zbog čega se odlučila da objavi baš ovaj tekst i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li je on namenjen Filipu koji je u toku dana objavio fotografije na kojima je pokazao kako uživa.

- Svako može ubiti onoga koga voli, neko to učini jednim pogledom, a neko laskavim rečima. Kukavice ubijaju poljupcem, a hrabri udarcima mača. Neko ubija voljenog dok je mlad, a neko dok je star... Neki ubijaju požudnim rukama, a neki podmuklo. Milostivi ubija nožem. Jer onaj koji je ubijen nožem brzo se ohladi - glasile su jezive reči na snimku koji je ona podelila, te se mnogi pitaju da li starleta pomišlja na najgore.

- Svako ubija onog koga voli, dobro slušajte šta

vam kažem.

Neko gorkim pogledom, neko rečju laskavom.

Kukavica poljupcem, hrabar mačem.

Neko ubija voljenog dok je mlad, neko dok je star.

Neko ga zadavi rukama žudnje, neko rukama od zlata.

Milostivi ubija nožem, jer se mrtvo telo brzo hladi.

Neko voli premalo, neko previše, neko kupuje, a

neko prodaje.

Neko ubijajući pusti suzu, a neko i ne trzne.

Jer svako ubija onoga koga voli, pa ipak, svaki čovek ne umire - glase u originalu stihovi Oskara Vajlda, genijalnog i ekscentričnog pisca "Slike Dorijana Greja", a reč je o Baladi o tamnici u Ridingu, iz vremena kada je Oskar imao velike emotivne lomove i bio prognan od društva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.