Porodila se sa 17, a danas je NAJZGODNIJA MANEKENKA SVETA! Fotkala se u toplesu, komentari su brutalni: Ti si BOGINJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 19:05

Porodila se sa 17, a danas je NAJZGODNIJA MANEKENKA SVETA! Fotkala se u toplesu, komentari su brutalni: "Ti si BOGINJA"

Sa samo 17 godina rodila sina.

Manekenka Lais Ribeiro nedavno je oduševila svoje pratioce na Instagramu, kojih ima preko 2 miliona, fotografijama u toplesu. Ipak, ova zgodna dama vešto je prekrila najintimnija mesta pustivši svoju bujnu, dugu kosu preko grudi.

Obrni okreni, podigla je puno prašine, a u komentarima su joj poručili da izgleda "poput boginje", te da je jedna od najlepših žena sveta. Lais često kači provokativne fotografije na kojima pokazuje zanosnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << figuru, a duge noge i vitak struk definitivno ostavljaju bez daha.

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro)

Slavna 31-godišnjakinja danas je poznata kao jedan od Viktorijinih anđela, ali pre manje od decenije ništa nije slutilo da će biti poznata i priznata širom sveta - šta više, kada je stigla u Njujork iz malenog grada u Brazilu jedva da je znala nekoliko reči engleskog i nikada u životu nije čula za brend "Victoria's Secret".

Ona je sa samo 17 godina rodila sina Aleksandra, da bi godinu dana kasnije, na nagovor prijateljice, probala da se bavi modelingom... I tu ju je sačekala bajka - vrlo brzo je počela da se probija u domovini, da bi se odatle prebacila na svetske piste, a potom i snimila prvu reklamu za "Victoria's Secret".

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro)

Zanimljivo je i da se o lepoj Lais priča i o kao jednoj od manekenki koja ima sve potrebno za uspeh, ali je ipak "dosadna" i "bezlična". Da li je zaista tako, ostavljamo vama da procenite, a ono što je sigurno da je srećna - širok osmeh uvek krasi njeno lice.

Inače, ona uživa u ljubavi i skladnoj vezi sa NBA košarkašem Žoakimom Noom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.