Porodila se poznata SRPSKA glumica - Naslednici dali ime DUHOVNOG BIĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 12:23

Porodila se poznata SRPSKA glumica - Naslednici dali ime DUHOVNOG BIĆA

Divne vesti!

Poznata srpska glumica Anja Alač porodila se jutros i na svet je donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug dali ime Anđela.

Glumica i njen suprug Andrej Josifovski postali su roditelji po drugi put, a novom članu porodice najviše se obradovao njihov stariji sin Aleksej koji je sada dobio društvo za igru.

Inače, Anđela je žensko ime. Izvorno je grčkog porekla i predstavlja anđela i glasnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Anja se pre dve godine ostvarila u ulozi majke, pa je jednom prilikom za "Blic" otkrila kako se oseća.

- Aleksej je divna i mirna beba i uživam sa njim. Trenutno sam na porodiljskom bolovanju i tempo života zna da bude veoma naporan ali sve je to prirodno, pa se trudim da tako to i doživim. Jedan poznanik mi je svojevremeno rekao da kad padnete, ustanite, otresite prašinu i nastavite dalje - istakla je glumica.

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.