Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se bivša devojka Veljko Ražnatovića!

Bivša devojka Veljka Ražnatovića, Ksenija Bujišić  se porodila  i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Lara. Voditeljka je u vezi više od godinu dana, a početkom ove godine objavljena je vest da je u drugom stanju. Ona je nedavno objavila fotografiju na kojoj sevidi njen trudnički stomak, pa u komentaru ispod fotografije poručila: The post Porodila se bivša devojka Veljko Ražnatovića! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Voditeljka vremenske prognoze Ksenija Bujišić se porodila, a evo kakvo IZNENAĐENJE ju je dočekalo!

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019

Voditeljka vremenske prognoze na “Prvoj” televiziji Ksenija Bujišić se juče porodila i rodila je devojčicu Loru. I majka i beba  se osećaju dobro, a emotivni partner, članovi porodice i najbliži prijatelji iznenadili su je cvećem, čestitkama i balonima u porodilištu. Dekoracija je bila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.