Izvor: Tracara.com, 21.Feb.2022, 19:31

Porodila se Maya Berović: Evo imena koje je dala detetu

Maya Berović se porodila! Pevačica je na svet donela svoje prvo dete, koje dobila u braku sa Alenom Dragosavom, a porodila se u bolnici u Gracu, u Austriji. Pevačica je rodila zdravog dečaka kome su roditelji dali ime Lav, a svi su presrećni zbog prinove u porodici. Inače, Maja je nedavno otkrila zbog čega je baš sada poželela da se ostvari kao majka. “Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sam htela u životu,” rekla je svojevremeno.  Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat,” rekla je Maja. The post Porodila se Maya Berović: Evo imena koje je dala detetu appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

MAJA BEROVIĆ ZA POROĐAJ U LUKS KLINICI DALA 7.000 EVRA: "Frizer, manikir i soba za meditaciju"

Izvor: Blic, 21.Feb.2022

Maja Berović se porodila u noći između nedelje i ponedeljka u bolnici u Austriji, u gradu Gracu, a sinu su ponosni roditelji dali ime Lav.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.