Porodila se Aleksandra Prijović!

Izvor: Tracara.com, 06.Mar.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se Aleksandra Prijović!

Aleksandra Prijović podrodila se danas u jutarnjim časovima u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Na svet je donela zdravog dečaka, koji je dobio ime Aleksandar. Uz poznatu pevačicu je sve vreme bio i njen suprug Filip Živojinović. Majka i beba se osećaju odlično. Aleksandra se, iako je prvo razmišljala da se  porodi u Americi, porodil u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici. Da se porodi u Srbiji pre svega je odlučila jer u Beogradu će imati mnogo pomoći. Pevačići će se u pomoći naći njena majka, Filipova majka, kao i Lepa Brena. Poznata porodica se još uvek nije javno oglašavala ovim povodom. Srećnim roditeljima šaljemo najlepše čestitke.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Prijović se danas porodila!

Izvor: Svet plus, 06.Mar.2019

Aleksandra Prijović porodila se danas i na svet donela dečaka, kojem su ranije dolučili da daju ime Aleksandar. ..Filip Živojinović i Aleksandra Prijović dobili su sina. Majka i beba se osećaju odlično. Aleksandra se, iako je prvo razmišljala da se  porodi u Americi, porodil u Beogradu u jednoj...

Nastavak na Svet plus...

SAZNAJEMO! Porodila se Aleksandra Prijović! Porodica Živojinović dobila najmlađeg naslednika!

Izvor: Svet, 06.Mar.2019

Kako SVET ekskluzivno saznaje, mlada folk zvezda Aleksandra Prijović porodila se jutros u Beogradu u poznatoj privatnoj klinici u Beogradu.. Dečak je dobio ime Aleksandar, a uz svoju dragu celu noć i jutro bio je suprug Filip Živojinović.. Aleksandra se porodila carskim rezom.. Dragan D. KecmanSvet.The...

Nastavak na Svet...

EKSKLUZIVNO Lepa Brena presrećna zbog Aleksandre i Filipa: "ŽELJNO SMO ČEKALI UNUKA"

Izvor: Blic, 06.Mar.2019

Aleksandra Prijović jutros se porodila i na svet donela dečaka Aleksandra. Lepa Brena ne može da sakrije sreću zbog proširenja porodice.

Nastavak na Blic...

POKRENUO VELIKI BROJ KOMENTARA Stefan Živojinović oduševio POTEZOM nakon saznanja da je postao STRIC

Izvor: Blic, 06.Mar.2019

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas su postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Aleksandar, pa su se njihovi članovi porodica vrlo brzo oglasili na društvenim mrežama povodom srećne vesti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.