Porodična tragedija: Zmaj napušta Parove, poginuo njegov rođeni brat

Izvor: Svet, 01.Maj.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija: Zmaj napušta Parove, poginuo njegov rođeni brat

Zmaja od Šipova zadesila je velika porodična tragedija pošto je u saobraćajnoj nesreći poginuo njegov rođeni brat Rajko.
To je produkciji saopštila Zmajeva sestra Mara, pa je jedan od najomiljenijih učesnika rijatija napustio Parove i otputovao u Šipovo gde će biti i obavljena sahrana njegovom brata, saznaje “Pulsonline”.
Zmaju su fanovi na društvenim mrežama uputili saučešće, a sa njima se solidarišu i navijači ostalih takmičara u rijalitiju “Parovi”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo brat Zmaja od Šipova

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2016

ŠIPOVO - Rajko Grahovac, mlađi brat Ilije Grahovca poznatijeg kao Zmaj od Šipova, poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u blizini Šipova, potvrdio je za ATV Grahovčev advokat Duško Tomić...“Rajko i prijatelj su krenuli da obiđu stoku u blizini Šipova i obojica su smrtno nastradali. Ilija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.