Porodica mu je UGROŽENA - Darijanu stiglo upozorenje u Elitu, priznao da strahuje za BEZBEDNOST najbližih

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 15:09

Porodica mu je UGROŽENA - Darijanu stiglo upozorenje u "Elitu", priznao da strahuje za BEZBEDNOST najbližih

"Plašim se od nje, za svoju porodicu, za svoja kola."

Učesnik "Elite" Darijan Radumirović nedavno je uplovio u vezu sa Miljanom Kulić iako je pre samo nekoliko dana raskinuo dugogodišnju vezu sa Snežanom Kušadasi, koja takođe boravi u Beloj kući.

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", Darijan je priznao da se plaši onoga što je Sneža u stanju da uradi, te da brine za svoju porodicu u spoljnom svetu.

- Plašim se od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nje, za svoju porodicu, za svoja kola - rekao je Darijan.

- Ona je krala babi penziju, ja sam se branio, ali ja se ne plašim za sebe, ja se plašim za moju porodicu. Stajala mi je iza leđa, 6-7 ljudi je bilo sa njom, ona je bivša zečica Plejboja - rekao je Darijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.