Porodica Soprano – Ko su privatno “junaci” ove serije

Izvor: Poznati.info, 02.Dec.2010, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Soprano – Ko su privatno “junaci” ove serije


Najuspešnija serija u istoriji kablovske televizije 'Porodica Soprano' koja se emitovala od 1999. do 2007. godine na televizijskoj mreži 'HBO ' je gotovo u potpunosti prikazana i na Radio televiziji Srbije. Punih šest sezona i 86. epizoda ove popularne serije je ponovo zaintrigiralo one koji seriju do sada nisu videli. Serija se uskoro bliži kraju, a mi ćemo Vam otkriti čime se sada bave i kakvi su privatno popularni 'junaci' ove tv serije.
Tony Soprano - Iako u seriji glumi nemilosrdnog kriminalca koji ubija svakog ko mu predstavlja pretnju, glumac James Gandolfini je poznat kao brižan otac i humanitarac. Pre dve godine se oženio po drugi put, a sa prvom ženom ima sina Michaela. Takođe je učestvovao u brojnim akcijama pomoći za nemoćne i bolesne.

Carmela Soprano - Za glumicu Edie Falco ova serija je bila prekretnica u njenoj karijeri. Do tada nepoznata glumica je preko noći postala zvezda i dobila brojne ponude za serije i filmove. Pre dve godine je usvojila ćerku Macy, a takođe ima i sina Andresona koji ima 5 godina.

Meadow Soprano - Ova sada dvadesetsedmogodišnjakinja Jamie-Lynn Sigler ima liniju nakita, a nastavila je i veoma uspešno da se bavi glumom. Posle završetka serije često je punila Američke tabloide zbog plastičnih operacija, anoreksije i veza sa brojnim momcima. Izdala je i muzički album koji je bio totalni promašaj, a objavila je i svoju autobiografiju.

A.J. Soprano - Robert Iler je nekoliko puta hapšen i to zbog oružane pljačke, posedovanja droge i organizovanja ilegalnog pokera. Posle ovih skandala, njegova karijera glumca je doživela krah,...

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.