Poreska upala u Grand: Popoviću zaplenili kompjuter i telefon!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poreska upala u Grand: Popoviću zaplenili kompjuter i telefon!

Nastavlja se "borba" inspektora i estrade. Domaća štampa piše da su inspektori Poreske uprave upali u izdavačke kuće "Grand" i "Siti rekords", i "pretresli" teme kao što su autorski ugovori, odnos pevača i izdavača, zarada pevača i menadžera, sistem naplate nastupa u inostranstvu, ali i "pod šatrom", na vašarima, u kafanama...

Pored "Granda" i "Sitija", na meti pretresa su i "Melos estrada" i "Miligram", ali u izdavačkoj kući Saše Popovića izvršena je najveća akcija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Zaplenjeni su kompjuteri, serveri, dokumentacija i mobilni telefoni, a pregledane su i SMS poruke prvog čoveka "Granda".

- Inspektori su upali oko 11 časova, legitimisali se i odmah se bacili na posao. Svi u firmi morali su da isključe telefone, a Popović je svoj telefon morao da preda inspektoru na uvid. Privremeno su oduzeti kompjuteri, poslovna dokumentacija, telefoni, kao i lični iPad Popovića - naveo je izvor "Telegrafa".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Popoviću zaplenili kompjuter i telefon!

Izvor: 011vodič.com, 23.Jan.2015

Nastavlja se “borba” inspektora i estrade. Domaća štampa piše da su inspektori Poreske uprave upali u izdavačke kuće “Grand” i “Siti rekords”, i “pretresli” teme kao što su autorski ugovori, odnos pevača i izdavača, zarada pevača i menadžera, sistem naplate nastupa u inostranstvu,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.