Popularni pevač ZABRINUO priznanjem: PATIM od postkovid sindroma, VIRUS JE OSTAVIO POSLEDICE NA MOM SRCU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 13:57

Popularni pevač ZABRINUO priznanjem: "PATIM od postkovid sindroma, VIRUS JE OSTAVIO POSLEDICE NA MOM SRCU!"

Kovid je dobio u oktobru!

Željka Vasića nismo dugo videli u medijima, a sada je pevač otkrio da je u oktobru vodio borbu sa koronom, te da je virus ostavio i teže posledice po njegovo zdravlje.

- Dok sam imao virus u oktobru, bio sam potpuno zdrav, jedini simptom koji sam imao bio je gubitak čula ukusa i mirisa. Svakako, sa porodicom sam bio u izolaciji. Imao sam jako visok nivo antitela i želeo sam da se vratim normalnom životu i rekreaciji, ali shvatio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da to teško ide, jer sam se mnogo umarao. Nakon pregleda saznao sam da patim od postkovid sindroma ili produženog kovida kako ga zovu, te je virus ostavio posledice i na mom srcu, na perikardu. Srećom, oporavio sam se i sada se osećam odlično - rekao je pevač.

Pevač je u emisiji "Kec na jedanaest" podelio i podatak koji je sve iznenadio, a to je da je od njegovog velikog hita „Žena kao ti“ prošlo više od 20 godina!

- Prošle godine trebalo je da izađe moj novi album s kojim sam želeo da obeležim tačno dve decenije od pesme „Žena kao ti“ ali me je korona omela u planovima, kao i većinu mojih kolega. Album je skoro kompletno gotov, ali i dalje čekam neko bolje vreme da publici predstavim nove pesme i da snimim nekoliko spotova – kazao je pevač na K1.

Objavu dijeli БРАЛЕ (@v.zeca)

Svoju poslednju pesmu „Ne gubi veru u ljude“ kaže da je posvetio supruzi.

- U životu je najvažnije imati osobu koja ti je oslonac. Koja će te kada ne ide potapšati po ramenu. U mom životu ta osoba je moja supruga i stopostotno joj posvećujem reči pesme „Ne gubi veru u ljude“ - kaže Vasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.