Popularna glumica shvatila da je MUŠKARAC zarobljen u telu žene! Zahteva da joj se obraćaju u MUŠKOM rodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 11:12

Popularna glumica shvatila da je MUŠKARAC zarobljen u telu žene! Zahteva da joj se obraćaju u MUŠKOM rodu

Srećna je što konačno to može da obelodani!

Glumica, Elen Pejdž, koja je svojevremeno bila nominovana za Oskara, izjavila je sada da sebe smatra za transrodnu osobu. Tačnije, da je ona muškarac zarobljen u telu žene. Poznata je po ulogama u filmovima "Džuno" i "Početak", kao i u seriji "Ambrela akademija".

A post shared by @elliotpage

Naime, glumica koja se 2018. godine udala  za svoju parnerku, igračicu i koreografa, Emu Portner, sada je na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Tviter podelila emotivnu poruku u kojoj je otkrila da se oseća kao transrodna osoba, te je svima poručila da joj se od sada obraćaju u muškom rodu.

- Moje ime je Eliot. Srećna sam što mogu ovo da napišem. Što mogu biti ovde. Što sam stigla do ovog stadijuma u svom životu - počela je ovim rečima svoje obraćanje glumica, pa dodala:

pic.twitter.com/kwti60bZLw

— Elliot Page (@TheElliotPage) December 1, 2020

-Zahvalna sam na svim divnim ljudima koji su me podržavali tokom mog putovanja. Rečima ne mogu opisati kako je odličan osećaj kada napokon voliš samog sebe dovoljno da postaneš ono što  zaista jesi. Svim trans osobama, koje se bore sa maltretiranjem i time da ne vole sami sebe,  želim reći da ih vidim i da ih volim i da ću učiniti sve što mogu da bi ovaj svet bio bolji - izjavila je transrodna glumica..

A post shared by @elliotpage

Elen je  u svom emotivnom obraćanju ljudima, takođe, naglasila da želi da joj se ljudi od sada obraćaju u muškom rodu, sa on ili oni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.