Popularna Kasandra zapalila društvene mreže! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularna Kasandra zapalila društvene mreže! FOTO

Koraima Tores u našoj zemlji poznata je kao Kasandra iz istoimene serije koja joj je donela ogromnu popularnost, a nedavna slika koju je objavila zapalila je društvene mreže.

Koraima Tores sa samo 19 godina stekla je neverovatnu popularnost ulogom Kasandre u istoimenoj seriji, a njena slava prevazilazila je sve granice. Iako je serija snimana davne 1992. godine, i danas se rado gleda, a Koraima je i dalje popularna. Ono što je interesantno jeste da ona izgleda bolje nego ikada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << što dokazuje na svom instagram profilu. Danas ima 43 godina i trbušnjake na kojima bi joj pozavidele duplo mlađe devojke. Ovom fotografijom napravila je potpuni haos na društvenim mrežama, ali ni druge koje objavi ne prolaze sa manje pažnje.

MARTES 13 en pijama, en casa, sin ganas Se saca fuerzas para hacer ejercicio a como de lugar Pa recibir los platos navideños con todooooo😋 Feliz Navidad 🎄 #coraimatorres #losquiero #sacandoganas 😘

A photo posted by Coraima Torres (@lacoraima) on Dec 13, 2016 at 2:40pm PST

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.