Ponudu sam prihvatila NEKOLIKO DANA pred početak snimanja! Maja Mandžuka o nastavku filma Munje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 21:22

"Ponudu sam prihvatila NEKOLIKO DANA pred početak snimanja!" Maja Mandžuka o nastavku filma "Munje"

Znala je da publika ne može da zamisli nastavak bez Kate!

Gledaoci će ponovo imati priliku da gledaju omiljene junake Mareta, Popa, Gojka S*su, Katu i Lolu u nastavku "Munja", čija je premijera zakazana za 29. mart u Mts dvorani. Glumci su se okupili posle 23 godine, a u konferenciji za medije su govorili o ulogama i ponovnom susretu posle toliko godina.

Ekipa portala Srbija Danas imala je prilike da prisustvuje svečanoj predpremijeri u pomenutoj prestoničkoj dvorani, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tom prilikom porazgovarala sa Majom Mandžukom, koja tumači svima nama dobro poznat lik Kate.

- Kata se uozbiljila, prošlo je dvadeset i kusur godina. I dalje je ona po karakteru ista, ali sada radi.

- Nije mi bilo teško. Čak sam uporedo radila još jedan projkat, a i privatno volim da igram. Nije bilo nikakve specijalne pripreme

- Bilo nam je jako drago kada smo se videli, jer nismo dugo. Kada sam pročitala scenario nisam dugo razmišljala. Nekoliko dana pred početak snimanja sam pristala, znam da su mnogi hteli da vide Katu.

Reditelj Raša Andrić je objasnio razliku između prvog i drugog dela:

- Da bi ti snimio film o Beogradu 20 godina kasnije, mora da bude film samo o tome. Odnosno da bude važna tema. Ovaj film ima mnogo čvršću i komplikovaniju priču od "Munja 1". "Munje 1" skoro da nemaju priču. Njima ovaj uzme kasetu i neće da im vrati, i oni idu da uzmu kasetu. Ovde je priča komplikovanija zato što ima više linija radnje. Postoji ti mladi i ovi stari junaci... Mi nismo imali vremena, odnosno prostora u scenariju da se bavimo Beogradom, zato smo pobegli u Beč. Neki junaci su ostali potpuno isti, to su ta dva glavna junaka, osim što su stariji i kao ostareli bračni par - rekao je Andrić.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.