Ponovo van kontrole: Amanda Bajns uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju

Izvor: Svet, 30.Sep.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo van kontrole: Amanda Bajns uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju

Taman kad su svi pomislili da je sa mladom glumicom Amandom Bajns sve u redu nakon izlaska iz duševne bolnice, ona je uhapšena zbog vožnje pod uticajem alkohola ali je kasnije puštena uz kauciju od 15.000 dolara. Amanda je tokom 2012. i 2013. godine više puta hapšena a na psihijatriji je završila nakon što je zapalila prilaz ispred kuće svoje komšinice. Činilo se da se glumica dobro oporavlja jer je ponovo počela da živi sa svojim roditeljima kao i da pohađa institut za modni dizajn a spremala se i da ponovo počne samostalan život. Ona je trenutno na uslovnoj slobodi zbog ranijeg hapšenja za vožnju pod uticajem alkohola.
Autor: Life Content
FOTO: SIPA

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Posrnula glumica pobegla od kuće, roditelji nemaju pojma gde je!

Izvor: Tracara.com, 01.Okt.2014, 01:44

Ponovo razuzdana! (foto: TMZ) Roditelji posrnule glumice Amande Bynes trenutno nemaju nikakvu informaciju gde im se ćerka trenutno nalazi uprkos njenom skorašnjem hapšenju zbog vožnje u drogiranom stanju. Amandin otac, Rick kaže da su za njeno hapšenje saznali preko medija, ali da oni nisu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.