Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo u bolnici: Danijela Vranić u kritičnom stanju?!

Danijela Vranić primljena je u nedelju uveče na Vojnomedicinsku akademiju kao hitan slučaj! Izvor Kurira s VMA kaže da je Danijela bila u teškom stanju kad je dovezena na kliniku i da su u toku detaljne analize njenog zdravstvenog stanja. - Pošto joj je stanje stabilizovano, Vranićka je u utorak smeštena na odeljenje reumatologije - kaže [...] Related posts: A ima i zašto: Danijela Vranić se krije! Danijeli Vranić je posle skandala koji je napravila u nedelju... Originalno rešenje: Danijela Vranić se nudila šefu policije!!! Jeste da je u nedelju uveče vozila ulicama Beograda sa... Danijela Vranić kulira zebru! ...

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijela Vranić u kritičnom stanju?!

Izvor: medio.rs, 01.Mar.2012

Danijela Vranić primljena je u nedelju uveče na Vojnomedicinsku akademiju kao hitan slučaj! Izvor Kurira s VMA kaže da je Danijela bila u teškom stanju kad je dovezena na kliniku i da su u toku detaljne analize njenog zdravstvenog stanja.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.