Ponovo u Srbiji: Nik Vujičić stiže u Niš

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo u Srbiji: Nik Vujičić stiže u Niš

Jedan od najpoznatijih motivacionih govornika na svetu Nik Vujičić gostovaće u Nišu 19. aprila, najavili su danas organizatori.

Prema najavi organizatora Vujičić će održati govor u niškoj hali “Čair”. Ulaz će biti besplatan, ali će posetioci morati da nabave kartu u bioskopu “Kupina” jer je broj mesta ograničen na 5.000.

Miloš Milošević iz nevladine organizacije JCI Niš istakao je da će gostovanje Vujičića u Nišu imati i humanitarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << karakter jer će se u hali “Čair” prikupljati sredstva za donaciju udruženju osoba sa hendikepom “Drugačiji zajedno”.

“Dobrovoljni prilozi posetioca biće iskorišćeni za nabavku testova uz pomoć kojih se određuje stepen hendikepa dece i prave planovi rada sa njima kako bi se kvalitetnije uključili u društvo”, rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Nik Vujičić rođen je bez ruku i nogu, ali uprkos ozbiljnom hendikepom ljudima služi kao primer da je moguće ostvariti snove i živeti kvalitetno.

Do sada je držao je govore u 43 zemlje pred oko četiri i po miliona ljudi, a gledanost njegovih predavanja na internetu meri se desetinama miliona poseta. Tokom aprila posetiće više gradova u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.