Ponovo u RIJALITIJU? Isplivao snimak TRUDNE Aleks i Cara iz Šimanovca, ovde je započela njihova BAJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 22:27

Ponovo u RIJALITIJU? Isplivao snimak TRUDNE Aleks i Cara iz Šimanovca, ovde je započela njihova BAJKA

Nakon svih turbulencija u njihovom odnosu, Aleksandra i Filip sada žive srećno i nestrpljivo očekuju dolazak njihove ćerkice na svet. Nikolićeva je objavila snimak nje i Cara dok su bili u rijalitiju, a njihovi fanovi ne kriju da bi voleli da ponovo budu deo njega.

Bivši zadrugari Filip Car i Aleksandra Nikolić uživaju u svojoj ljubavi i željno iščekuju da im se pridruži ćerka. Njih dvoje su imali jako turbulentan odnos, pogotovo na samom početku Aleksandrine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trudnoće, ali su uspeli da izglade računa i ponovo se prepuste jedno drugome.

Aleks i Car trenutno borave u Crikvenici i sa svojim fanovima dele romantične trenutke u kojima uživaju, a danas je Nikolićeva posebno iznenadila sve svojom objavom.

Naime, ona je odlučila da podeli jedan snimak koji je okačila njihova fan stranica. Radi se o šetnji po imanju u Šimanovcima, dok su bili učesnici rijalitija, a njihove fanove uvek obraduje kad podele njihov trud i rad na svojim zvaničnim profilima.

Njihovi fanovi ne kriju da bi voleli da ponovo Aleks i Car budu deo rijalitija, kako bi njihov život mogli da prate non stop, ali za sad ljubavni par ne pominje da će se ponovo naći u takvom projektu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.