Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo skandali: Biber izbačen sa festivala nakon sukoba sa obezbeđenjem

Džastin Biber je ponovo u centru pažnje i to zbog skandala.

Pevač je u nedelju izbačen s festivala Coachella nakon što je nastup repera Drejka hteo da gleda iz VIP ulaza, tačnije iz ulaza za izvođače.

Iako je imao akreditaciju i Drejk ga je pozvao da mu se pridruži iza pozornice, obezbeđenje je odbilo da pusti pevača tvrdeći kako je to područje popunjeno. Biber nije prihvatao objašnjenja obezbeđenja i izjavio je kako ne može da stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa publikom jer bi ga napali fanovi.

Kada je odbio da napusti taj sektor, obezbeđenje ga je na silu izvlačilo, a potom se u celu situaciju umešalo i Biberovo obezbeđenje, pa je zamalo došlo do sukoba. Biber je potom zamoljen da napusti festival, a navodno priprema tužbu protiv obezbeđenja.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ponovo skandali: Biber izbačen sa festivala nakon sukoba sa obezbeđenjem

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Džastin Biber je ponovo u centru pažnje i to zbog skandala.. Pevač je u nedelju izbačen s festivala Coachella nakon što je nastup repera Drejka hteo da gleda iz VIP ulaza, tačnije iz ulaza za izvođače.. Iako je imao akreditaciju i Drejk ga je pozvao da mu se pridruži iza pozornice, obezbeđenje je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.