Ponovo saradnja ili ponovo ljubav? Rijana i Drejk zagolicali maštu fanovima

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo saradnja ili ponovo ljubav? Rijana i Drejk zagolicali maštu fanovima

Rijana i Drejk ponovo sarađuju? Takve glasine kruže poslednjih dana.

Par, koji je nekad bio i u vezi, viđen je kako izlazi iz studija istog jutra, 8. maja, u razmaku od svega nekoliko trenutaka. Hollywood Life piše da su RiRi (s novom frizurom – dugom crvenom kosom) i Drizzy viđeni i kako zajedno ulaze u zgradu u Njujorku u 1 čas posle ponoći, gde su se zadržali neka tri sata.

Ovo nije prvi put da Rijana i Drejk rade zajedno; dosad su zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << snimili pesme What’s My Name i Take Care.

Informacija o izlasku iz studija stiže svega dan nakon što su viđeni kako se zajedno zabavljaju u njujorškom noćnom klubu Game, u kom je Drejk priredio zabavu za svoje društvo. Priča se i da je njen navodni dečko Leonardo Dikaprio takođe bio u klubu, ali ne u njenom društvu, što je podstaklo glasine da je njihov (nikad potvrđeni) odnos zahladio.



Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.