Ponovo na selu: Andreja Pejić u narodnoj nošnji! (video)

Izvor: Svet, 30.Jul.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo na selu: Andreja Pejić u narodnoj nošnji! (video)

Poznata manekenka Andreja Pejić, koja je slavu stekla kao najuspešniji transeksualni model, posetila je svoje rodno mesto i nije odolela da obuče narodnu nošnju i tako se fotografiše za Instagram.
Andreja vuče korene iz Bosne, a fanove je pozdravila iz sela Vojska. Ona je posetila svoju porodicu, obukla se u tradicionalnu nošnju i uz fotografiju ostavila komentar “Koreni”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bio je muškarac i najpoznatiji androgeni model, a sada je žena: Došla je u svoje selo i šokirala ovom slikom

Izvor: B92, 31.Jul.2016, 09:30

Nekada je bio Andrej Pejić i najpoznatiji i najtraženiji androgeni model koji je radio muške i ženske modne revije za poznate kreatore, a danas Andreja...Andreja je bez najave posetila Srbiju i svoje rodno selo Vojska. Ono što je privuklo pažnju pratilaca na Instagramu što je u narodnoj nošnji....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.