Ponašaj se, oni svakodnevno imaju GOMILU TUŽBI od nas: Sita čestitala Janjušu rođendan, pa poslala BRUTALNU poruku Aneli

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 16:48

"Ponašaj se, oni svakodnevno imaju GOMILU TUŽBI od nas": Sita čestitala Janjušu rođendan, pa poslala BRUTALNU poruku Aneli

Rekla je sve što misli.

Jednom od najpopularnijih učesnika ovogodišnje sezone rijalitija "Elita 7", Marku Janjuševiću Janjušu, danas je rođendan, a pored mnogih poklona koje je tom prilikom dobio iz spoljnog sveta, njemu su u "Belu kuću" pristigle i mnoge čestitke.

Svakako, čestitka koja je ostavila najveći utisak bila je čestitka Site Ahmić, sestre učesnice rijalitija Aneli Ahmić, koja je svom zetu čestitala rođendan, ali je u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraćanju iskoristila priliku i da im poruči par stvari, kao i da svojoj sestri skrene pažnju na određena dešavanja.

Povodom Janjuševog rođendana, Sita je napisala:

- Zete, želim ti da ti se sve želje ispune i da ovo još malo izgurate kako treba, bez svađe i bespotrebnih priča. Pustite vi šta je napolju, važno je da su svi živi i zdravi, a ja ću da se nosim sa ovim kao i do sada, budite bez brige i ne razmišljajte šta i kako, svako sam o sebi priča. Želim ti srećan rođendan, svi smo uz vas - izjasnila se Sita, pa je potom dodala, obrativši se svojoj sestri:

Sestro draga, juče je počeo ramazan i stoga te molim da se ponašaš skladno tome. Što se svega tiče, ti znaš koliko to nama znači. Puno bi mi značilo da ispostiš koliko možeš, pa koliko god to bilo u ovom mesecu. Zamoliću te takođe da se makneš od osoba koje nisu dostojna tvog jednog slova. Te osobe svakodnevno imaju gomilu tužbi, što od tebe, što od mene i samo neka nastave, ali ti sebe poštedi i ostani dama kakva jesi - istakla je Sita.

- Volimo te svi i svi te pozdravljamo, svi smo dobro, ne brini ništa. Ti znaš da je tvoja sesta neuništiva. Nastavi da se sređuješ i budeš najlepša kao što si uvek bila, preparirane osobe ti nisu ni do kolena - poručila je Sita završivši svoju čestitku, prenosi "Pink.rs".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.