Pomirili se Haris i Rada

Izvor: Tracara.com, 19.Jul.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirili se Haris i Rada

   O raskidu Rade Manojlović i Harisa Berković se dugo pisalo. Međutim, čini se da je par već prevazišao sve nesuglasice. Naime, iako je Rada prethodnih meseci doživela je niz neprijatnosti, a spekulisalo se da ju je dugogodišnji izabranik prevario, te da ga je izbacila iz stana, ali i da je posegnula za tabletama, što je zabrinulo mnoge, domaći mediji pišu da je par ponovo zajedno. Iako nisu želeli da niko zna da su otišli zajedno na odmor, Rada Manojlović i Haris Berković su ovog leta posetili par destinacija koje su dugo želeli da vide, pa su se na društvenim mrežama pojavile njihove fotografije iz balkanskih zemalja, ali i Francuske, piše Srbija Danas.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubavnoj drami je došao kraj: Haris i Rada zajedno POBEGLI iz Srbije

Izvor: Story, 19.Jul.2018

O raskidu Rade Manojlović i Harisa Berković se dugo pisalo. Međutim, čini se da je par već prevazišao sve nesuglasice. A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jul 15, 2018 at 10:52am PDT Naime, iako je Rada prethodnih meseci doživela je niz neprijatnosti, a spekulisalo se...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.