Pomirenje nakon razvoda: Miranda i Orlando ponovo zajedno?

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirenje nakon razvoda: Miranda i Orlando ponovo zajedno?

Poznati glumac Orlando Blum ne krije činjenicu da se njegova bivša supruga, manekenka Miranda Ker i on, zbog trogodišnjeg sina Flina jako trude da uprkos razvodu sačuvaju porodičnu zajednicu.
Predstojaće praznikeoni će provesti zajedno kao prava srećna porodica, uprkos razvodu od pre nešto više od godinu dana.
Naime, glumac je u šouu kod Elene Dedženeris potvrdio odlične odnose sa svojom bivšom suprugom s kojom je bio u braku tri godine.
Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je glumac pričao o tome kako će provesti predstojeće praznike, rekao je: “Flin će napuniti četiri godine u januaru. Njegova mama je blizu što je odlično, tako da ćemo Božić sigurno provesto zajedno“, rekao je on i dodao: .
“Njena porodica, moja porodica, svi se okupimo zajedno“, rekao je Orladno.
Takođe, i lepa manekenka je nedavno u jednom intervjuu otkrila kako se ona i Orlando i dalje veoma poštuju i vole jedno drugo. Miranda je jednom prilikom za “Harpers bazar“ rekla da razgovaraju veoma često.
“Čujemo se svaki dan. Veoma smo bliski, volimo se i bićemo porodica zauvek“, rekla je tada manekenka.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.