Pomirenje na pomolu: Isplivali novi šok detalji o odnosu Aleks i Cara: Daću mu ŠANSU, ali sam sada obazriva?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 13:34

Pomirenje na pomolu: Isplivali novi šok detalji o odnosu Aleks i Cara: "Daću mu ŠANSU, ali sam sada obazriva"?

Drugarici otkrila sve.

Bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a kako prenose domaći mediji, buduća mama i dalje vaga da li da u svoj život primi Cara, koji je ranije priznao da je više puta prevario sa drugim devojkama.

Aleks se sada navodno poverila drugarici, jer sa Filipom treba da donese konačnu odluku, pa i dalje nije sigurna da li je on stvarno odlučan u nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se promeni.

- Aleksandra je drugarici rekla da hoće Filipu da da šansu. Sad kad je beba na putu normalno je da drugačije gledaju na neke stvari - ističe izvor, pa nastavlja:

- Ona kao majka hoće najbolje za svoje dete, ali je sad problematrično to što sumnja da li se Car zaista promenio. Ubeđuje je da će da bude tu za nju i za dete, ali i dalje kao da ne verujem da može da se promeni. Rekla mi je: "Daću mu šansu! Moram! Svakako sam obazriva jer ne želim da prolazim kroz one traume!! Ceo svet zna šta mi je priređivao, ono najvećem neprijatelju ne bih poželela" - priča izvor i dodaje:

- Sad je samo pitanje vremena kad će da se dogovore oko svega. Aleksandra ima želju da osnuju stabilnu porodicu, a na Caru je sada da pokaže svoju stranu. Na kraju krajeva, uvek mogu da se rastanu i da se dogovore kako će on da viđa dete - kaže izvor.

Srbija Danas/Republika/Autor: D.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.