Pomirenje sa Aneli zabrinulo Janjuševu BLISKU OSOBU - Priznao zbog čega STRAHUJE, spreman je na NAJGORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 09:24

Pomirenje sa Aneli zabrinulo Janjuševu BLISKU OSOBU - Priznao zbog čega STRAHUJE, spreman je na NAJGORE

Jadao se rijaliti učesnicama kroz šta prolazi.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su noćas satima razgovarali o njihovom odnosu, a onda se desilo i pomirenje.

Ovo pomirenje je zabrinulo Uroša Stanića koji je veoma blizak sa Janjušem. Uroš se poverio Bojani Pavlović i Milici Veličković da strahuje da će ga Janjuš odbaciti jer nije u dobrim odnosima sa Aneli. Spreman je da se desi najgora situacija za njihov odnos, a to je da Janjuš prekine odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim.

- Meni je drago što su se oni pomirili, ja ne znam kako da se pomirim sa osobom koja mi je psovala majku, a nije mi se ni izvinila. Šta ako me on sad odbaci, ja njega stvarno volim - rekao je Uroš.

- Treba da budeš spreman ako opet budeš odbačen, tako da ne treba da ih gledaš kao da su ti roditelji, nego kao i svaku drugu osobu - rekla je Bojana.

- On neće hteti da bleji sa tobom ako si loš sa njegovom devojkom. Ja mislim da će taj odnos totalno da se promeni - rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.