Pomagao ženi sa decom i nestao u reci: Muškarac se udavio u bujici

Izvor: Svet, 24.Avg.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomagao ženi sa decom i nestao u reci: Muškarac se udavio u bujici

Šezdesetpetogodišnji muskarac S.Đ, iz Jošavke kod Čelinca, nedaleko od Banjaluke, pronađen je jutros mrtav pored korita reke Jošavke. Telo je pronađeno oko 8.30 časova.
Muškarac je juče u kasnim popodnevnim časovima nestao u nabujaloj reci Jošavki tokom nevremena na području Čelinca, kada je pomagao ženi sa decom iz komšiluka da pređe nabujalu reku.
Jošavka se na nekim delovima izlila iz svog korita tokom jučerašnjeg nevremena na području Čelinca. Reka se po prestanku nevremena vratila u svoje korito.
Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Čelinac.
Izvor: Tanjug
Foto: Ilustracija

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nevreme poharalo sever BiH

Izvor: BKTV News, 24.Avg.2014

Uz korito reke Jošavke pronađeno je telo 65-godišnjeg muškarca, za kojeg se pretpostavlja da se utopio u nabujaloj reci, javila je policija iz Čelinca.. . Veći broj stambenih i privrednih objekata oštećen je na području više opština u centralnim i severnim delovima Bosne i Hercegovine, koje...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.