Policija uhapsila horske pevače jer im se nije dopalo kako pevaju? (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila horske pevače jer im se nije dopalo kako pevaju? (video)

Horski pevači ruske vojske često obrađuju poznate hitove, kao što su pesma “Get Lucky” i njoj slične. Ali grupi komadosa nije se svidela pesma koja je napravljena za novi film o Džejsmu Bondu, “Spektar”, tako da su horske pevače brutalno pohapsili usred izvođenja.

Pet članova hora ruske armije izvodilo je u Sankt Peterburgu pesmu Sema Smita “Writting’s On The Wall”, koja je urađena za najnoviji Bondov film, kada su komandosi dotrčali do njih, zgrabili ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i oborili na zemlju.

U snimku koji je objavljen u četvrtak vidi se kako maskirani muškarci doleću, napadaju pevače i obaraju ih na zemlju.

Iako izgleda realistično, što je izazvalo pometnju na društvenim mrežama, sve ovo je šala koja je osmišljena radi promovisanja filma za koji se očekuje da će postići veliki uspeh u Rusiji. “Spektar” se u ovoj zemlji premijerno emituje večeras.

Pogledajte kako su se našalili sa prisutnima i sa korisnicima društvenih mreža:

‘Writing’s On The Wall’ by Russian Army choirRussian Army choir detained for Writing on the Wall. Not for vandalism, but for singing the new Bond theme. Could be a viral fake to promote a movie, but there is possibility of a police raid, as copyright laws in Russia become stricter every day.Courtesy: https://www.youtube.com/channel/UCXAf9ZsuI6spbAFVtdrdxVQ

Posted by RT Play on Friday, 6 November 2015

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Uhapšeni vojnici iz ruskog hora jer su otpevali pesmu o Džejms Bondu

Izvor: Kurir, 07.Nov.2015

Vojnici iz ruskog hora često obrađuju poznate pesme, kao što su pesma "Get Lucky" i slične. Ali grupa komadosa napravila je izuzetak kada je u pitanju pesma koja je napravljena za novi film o Džejsmu Bondu, "Spektar", te su horske pevače brutalno pohapsili usred izvođenja...Pet članova hora izvodilo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.