Policija u Crnoj Gori uhapsila Mariju i Marka Bulata

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Crnoj Gori uhapsila Mariju i Marka Bulata

Kako javljaju crnogorske Vijesti, barska policija je sinoć oko 23.30 uhapsila pevača Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju nakon što je racijom i pretresom u plažnom baru “Tropski raj” kod nje pronađena droga.

Marija je preuzela krivicu na sebe, pa će protiv nje biti podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini droge. Marko Bulat je nakon saslušanja i činjenice da je Marija tvrdila da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu pušten iz policijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pritvora.

“Tokom pretresa kod njih je pronađena izvesna količina kokaina i marihuane nakon čega su privedeni”, rekao je sagovornik Vijesti.

Bulat je sinoć nastupao u lokalu “Tropski bar”, a podsećanja radi, Marija Bulat je bila privođena i ranije zbog posedovanja narkotika.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.