Policija privela osobu koja je pretila Jovani Jeremić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 19:59

Policija privela osobu koja je pretila Jovani Jeremić!

Otkriven identitet!

Po nalogu prvog Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu brzom akcijom policije UKP, utvrđen je identitet osoba za koje se sumnja da je upućivao preteće poruke voditeljki Jovani Jeremić.

Nakon toga, zamenik Prvog Osnovnog javnog tužioca, koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari odredio je danas osumnjičenom zadržavanje u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo - ugrožavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurnosti iz člana 138 stav 3 krivičnog zakonika.

U tom roku biće saslušan u tužilastvu, a u zavisnosti od odbrane, zamenik tužioca će proceniti da li će i pod kojim osnovima predložiti pritvor.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu, uraditi vestačenje telefona i eventualno okrivljenog ispitati i druga lica na okolnosti da li su i na koji način možda umešani u iznete pretnje.

Maja Marinković otkrila detalje saslušanja u policijskoj stanici 29. novembar - oplela po Jovani Jeremić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.