Policija intervenisala, srpski pevači jedva izbegli fatalan ishod: Vera Matović sa kolegom ostavljena na milost i nemilost

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 22:07

Policija intervenisala, srpski pevači jedva izbegli fatalan ishod: Vera Matović sa kolegom ostavljena na milost i nemilost

Napad na naše estradnjake o kom se ćutalo.

Pevač i bivši rijaliti takmičar, Ivan Gavrilović progovorio je o neprijatnosti koju je doživeo sa kolegama.

Poznati denser je sa još troje estradnjaka jedva izvukao živu glavu kada su jednom prilikom nastupali u Nemačkoj.

- Vera Matović, Era Ojdanić, Željko Šašić i ja imali smo ekstremnu situaciju u Hamburgu. Došli su neki Beograđani koji su bili "na belom" i prvo su skočili na Eru. "Je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li, šta je sa frizurom, je l' si ti normalan, kakav ti jer to mini val na kosi?". Pretili su da ga prebiju, a Vera Matović se tresla od straha - ispričao je Izvan, a potom opisao jezivu scenu:

- Željko i ja smo ušli u razgovor da probamo da smirimo situaciju, kad će oni nama "Je l' ćete i vi da dobijete po tamburi?", izvadio je i pištolj. Sećam se jednog hodnika i da smo se Željko i ja sakrili u ormar. On to neće da prizna, a samo me je držao za ruku i govorio mi "Samo da izađemo živi i zdravi". Kažem mu da izlazimo sigurno - prisetio se Gavrilović.

- Na kraju hodnika je bio neki prozorčić i ja ga izbacim napolje kroz prozor da iskoči i onda on mene vadi, a Vera i Era su ostali tamo. Na sreću naišla je policija i razrešila sve. Prekinula se zabava, ali nema veze - otkrio je Gavrilović.

Srbija Danas/Telegraf.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.