Pola Srbije je bilo prikovano za ekran kada se emitovala Kasandra - zvezda sapunice je danas u ŠESTOJ DECENIJI, a zbog novog zanimanja joj se svi smeju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 19:40

Pola Srbije je bilo prikovano za ekran kada se emitovala "Kasandra" - zvezda sapunice je danas u ŠESTOJ DECENIJI, a zbog novog zanimanja joj se svi smeju

Evo gde je danas popularna Kasandra.

“Kasandra” je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao TV serija na španskom jeziku koja je emitovana u najviše država - čak 128.

Koraima Tores (50), glumica poznata po životnoj ulozi Kasandre u istoimenoj seriji, bila je obožavana u domovima Srbije i širom regiona. Svojom životnom pričom animirala je milione gledalaca, njene suze i sreća bile su i emotivni trenuci publike.

Ova žena širokog osmeha rođena je 6. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << juna 1973. u Valensiji u Vencueli, kao najmlađa od četvoro dece. Glumom je počela da se bavi krajem osamdesetih, u telenovelama “Gardenia” i “Alondra”.

Glumica je udata za kolegu Nikolasa Montera, sa kojim ima sina Manuela Nikolasa. Veoma je aktivna na TikToku i Instagramu, gde stalno snima smešne videe, a samo na Instagramu je prati skoro pola miliona ljudi.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.