Pol Voker je dobio naslednika, njegov brat Kodi ulazi u glumačke vode

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Voker je dobio naslednika, njegov brat Kodi ulazi u glumačke vode

Mladi Kodi Voker odmah pošto je preuzeo ulogu svog brata Pola Vokera, da bi završio snimanje filma “Paklene ulice 7″, upravo je dobio prvu veću ulogu u filmu.

On se pridružio ekipi “USS Indianapolis: Men of Courage” film o Drugom svetskom ratu u kome glume Nicolas Kejdž i Tom Sajzmor.

Film je baziran na istinitoj priči o USS Indianapolisu, brodu koji je bombardovan u Južnom Pacifiku pri kraju rata. S obzirom na prirodu broda (nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je delove prve atomske bombe), nestanak nije bio odmah prijaveljen, što je ostavilo preživele u riziku od dehidratacije i napada ajkula. Od 1196 članova posade preživelo je samo 317 njih u 4 dana na moru.

Voker glumi Stena Vesta, jednog od članova posade, a Nikolas Kejdž je kapetan.

Glumac Pol Voker poginuo je novembra 2013. godine u saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji.

Kodi je na društvenim mrežama podelio par fotografija sa snimanja novog filma.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.