Pokušavala je da nas razdvoji! Dragana Mitar prvi put OTVORENO o PROBLEMIMA sa Zilhom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pokušavala je da nas razdvoji!" Dragana Mitar prvi put OTVORENO o PROBLEMIMA sa Zilhom!

Teška borba!

U toku emisije Pitanja novinara, jedna od tema bila je i odnos Edisa Fetića i Dragane Mitar. Oni se dosta svađaju i do te mere da ona pokušava da ga otera od sebe i iz rijalitija, a već posle par minuta oni se mire i ponašaju kao da se ništa nije dogodilo.

 Zato je Darko Tanasijević pokušao da od Edisa dobije odgovor na ovo pitanje. Ipak, on je bio neodređen kada je rekao da njemu uopšte ne deluje da su oni u tako lošim odnosima kao što to drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << misle.

- Ti si ovde jedan monstrum, koji se igra sa decom, porodicom, nas ovde praviš budalama. Nemaš kud brate istina će isplivati na videlo. Sad si rekao potpiši ugovor i izađi napolje. Ti lažeš sebe ovde - skočila je Zorica Marković.

- Ako je meni sa njom ovde od 24 sata, 20 sati sa njom dobro, ja sam zadovoljanč.f Ja napolju uzimam deset posto zarade i to mi je dovoljno - rekao je Edo.

- Evo on je ovde kroz šalu kao priznao da živi od Zilhe, uzima ženi pare, deset posto - rekla je Zorica.

 - Ja nekad kažem ono što ne mislim, da bih ga povredila. Ne bi on nikada izašao sam iz rijalitija, izašli bismo zajedno - rekla je Dragana.

- Nazvala si ga pazarskim prevarantom i rekla si mu da mili samo na tvoju zadnjicu. Da li ti zaista misliš da je on tu da bi tebe iskoristio radi s*ksa. Rekla si mu nekoliko puta da on uživa u tim nekim s*ks turama sa tobom i da ti mu to više nećeš priuštiti - rekao je Darko.

- Mi smo prošli priču sa njegovom ženom, tako smo isto prošli i sa mojim mužem. Prošli smo pakao zajedno i pokušaje da nas razdvoje njegova žena i moj muž. Možda smo mi oboje bili u jenom momentu sebični - rekla je Dragana.

- Ja sam njoj najviše zamerao što nije prekinula odnos sa suprugom, a počela je vezu sa mnom - rekao je Edis.

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.