Pokušali sreću u Grandu pa otišli u Prvi glas

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali sreću u Grandu pa otišli u Prvi glas

Saša Popović kaže da gotovo svako ko se bavi ovim poslom, a želi da izađe iz anonimnosti, okušao je sreću kod nas

Saša Popović je čovek od koga potiču sve zvezde folk muzike. On ih nalazi i od njih stvara ono što oni jesu. Ali ima i mišljene o suparničkom takmičenju “Prvom glasu Srbije” i kaže da su svi ljudi koji su sada tamo prvo bili na grandovim audicijama.

- Ne gledamo ih tako, jer se ne bavimo istim muzičkim žanrom. Mi smo orijentisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na folk i lagani pop. Drugo, njihovo takmičenje traje tri i po meseca i oni od pevača ne prave zvezde, ne bave se njihovim karijerama i nastupima. Kandidati koji su se prijavili za “Prvi glas Srbije” bili su pre toga na audicijama za “Zvezde Granda”. Gotovo svako ko se bavi ovim poslom, a želi da izađe iz anonimnosti, okušao je sreću kod nas – rekao je Popović.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Saša Popović: Prvi glas Srbije ne pravi zvezde od pevača!

Izvor: Svet plus, 20.Nov.2012, 11:17

Prvi čovek "Grand produkcije " Saša Popović izneo je svoje mišljenje o konkurentskoj emisiji "Prvi glas Srbije " i naveo da je većina učesnika koji su se prijavljivali za takmičenje televizije Prva bila na audiciji za "Zvezde Granda ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.