Pokrenuo NOVI BIZNIS: Nući demonstrira silu po Beogradu - Starije kolege će PUĆI od muke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 20:31

Pokrenuo NOVI BIZNIS: Nući demonstrira silu po Beogradu - Starije kolege će PUĆI od muke (VIDEO)

Bravo, majstore!

Reper Igor Panić poznatiji kao Nući, otvorio je restoran brze hrane u domaćoj prestonici.

Ovim povodom, na otvaranje pomenutog je pozvao pripadnike sedme sile, među kojima je bila i naša ekipa, ekipa portala SrbijaDanas. Nući je govorio o tome kako se snalazi u kuhinji i da li je vičan spremanju raznih specijaliteta.

- Euforičan sam, imam tremu kao da je prvi nastup. Imam taj neki osećaj, videćemo kako će proći. Ovo je prva lokacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druga je u pripremi. Prvi lokal je mali, drugi će biti mnogo veći. Idemo korak po korak - rekao je Nući na početku razgovora sa medijima.

- Loše se snalazim u kuhinji, ovo je samo maska. Prvi put sam nedavno uhvatio špatulu, napravio sam burger uz pomoć osoblja, bio je jestiv. Večeras ću samo sosove da stavljam - naglasio je on.

- Umem par stvari da napravim... Pastu... Doručak spremam sebi. Mrzi me da izađem napolje, večeru nikad nisam napravio. Potrudio bih se da napravim romantičnu večeru, hrana ne bi izgledala baš tako dobro, samo bi ambijent bio dobar - zaključio je Nući, a sada se postavlja pitanje da li će biti ljubomorne starije kolege na njegov uspeh?

Detaljnije pogledajze u narednom video zapisu:

Bonus video:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zera progovorila o svom SUKOBU sa Breskvicom: "Ona i ja smo.." - Evo u KAKVOM su odnosu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Progovorila je o svojim planovima za budućnost...Poznata pevačica Marina Pezerović Zera našla se na otvaranju prvog restorana brze hrane svog kolege Igora Panića Nućija...Ona je pred kamerama portala Srbija Danas otkrila svoje planove za nove pesme, ali i u kakvom je odnosu sa pevačicom Anđelom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.