Pokojnog Đošu iz Porodičnog blaga su svi obožavali - Ćerka mu je prava lepotica, evo kako izgleda i čime se bavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 20:22

Pokojnog Đošu iz "Porodičnog blaga" su svi obožavali - Ćerka mu je prava lepotica, evo kako izgleda i čime se bavi

Bio je jedan od omiljenih glumaca celog Balkana.

Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je u junu 2017. godine, od posledica srčanog udara.

Bogoljub se proslavio u ulozi Đoše u seriji “Porodično blago”, a glumac je za sobom ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

Mitić, koji je umro u Beogradu od posledica srčanog udara, vodio je miran porodičan život i nikada nije bio poznat po skandalima.

Đošina ćerka Natalija prava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je lepotica, ali se retko pojavljuje u javnosti, međutim, njene slike se mogu pronaći na društvenim mrežama.

Pisalo se da je radila kao medicinska sestra - instrumentarka operacionog bloka VMA.

Podsetimo, Đoša se pored glumačke karijere, oprobao se i kao voditelj u muzičkim emisijama Grand produkcije i rijaliti šoua "Parovi", gde je u petoj sezoni imao svoju emisiju Jutarnja kafica.

Svoju glumačku karijeru započeo je kao upravnik Amaterskog Valter teatra u Vlasotincu, zatim je igrao u Leskovačkom pozorištu i bio stalni član Šabačkog ansambla.

Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi, završio je u 44. godini života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.