Pokojni glumac Robin Vilijams ograničio korišćenje svog imena i lika

Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokojni glumac Robin Vilijams ograničio korišćenje svog imena i lika

Glumac i jedan od najboljih komičara svih vremena, Robin Viliams, koji je u avgustu 2014. izvršio samoubistvo trenutno je u središtu mnogih parnica vezanih uz njegovo nasledstvo, ali jednu stvar je pravno osigurao – svoje ime i lik.

Glumac Robin Viliams ograničio je korišćenje svog imena i lika sledećih 25 godina, a jedina organizacija koja će ga smeti koristiti je njegova dobrotvorna organizacija Windfall Foundation.

Ukratko, do 2039. nećemo ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << videti Viliamsovo lice osim u materijalima dobrotvorne organizacije Windfall Foundation.

Robin Viliams setio se da ograniči korišćenje svog lica i imena s obzirom da se, na primer, Amerika parniči za milione dolara neplaćenog poreza od publiciteta Majkla Džeksona.

Žena pokojnog Robina Viliamsa, Suzan Šnajder Viliams, takođe se parniči protiv njegove dece iz prethodna dva braka.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.