Poklon vredan kao garsonjera u Srbiji, a sve na JEDNU RUKU STALO - specijalna pošiljka za Karleušu, za 8. MART

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 15:47

Poklon vredan kao garsonjera u Srbiji, a sve na JEDNU RUKU STALO - specijalna pošiljka za Karleušu, za 8. MART

Karli se odmah pohvalila luksuzom od misterioznog pošiljaoca.

Danas se obeležava Međunarodni dan žena, a Jelena Karleuša će sasvim sigurno dugo pamtiti ovaj Osmi mart!

Pop zvezda je navikla na luksuzne stvari koje dobija ili samoj sebi priušti, ali se ovoga puta na svom Instagramu pohvalila skupocenim poklonom, od za sada javnosti nepoznatog pošiljaoca.

Jeleninu ruku od danas tako krasi još jedna “van klif & arpels” narukvica. Ovo je njena druga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << “alhambra” narukvica jedne od najpoznatijih francuskih juvelirskih kuća na svetu, pa je tako posle biserne, u svoju kolekciju pridodala i onu od oniksa, a cena svake od njih je 4.500 evra.

Karleuša je već godinama naklonjena čuvenoj kući "Kartije", pa tako na njenoj ruci možemo videti i njihov klasični model narukvice "love", od čistog žutog zlata, optočenu dijamantima, čija je cena 12.800 evra, ali i model "triniti" u kombinaciji belog, žutog i roze zlata od “samo” 810 evra. Jeleninu ruku krasi i i zlatni prsten "ljubav", koji vredi 840 evra.

Kada se sabere sav nakit samo sa ove slike, Jelena na Dan žena nosi prelep nakit u ukupnoj vrednosti od neverovatnih 24.000 evra.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.