Pokazao KAKO IZGLEDA NAKON OPERACIJE: Dok se majka njegovog deteta bori za život, Ivan Marinković čini OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2022, 17:48

Pokazao KAKO IZGLEDA NAKON OPERACIJE: Dok se majka njegovog deteta bori za život, Ivan Marinković čini OVO!

Jasno se vidi...

Miljana Kulić nalazi se u KC Beograd u sobi za reanimaciju i za nju je trebovana krv jer svoju gubi u velikim količinama.

I dok se lekari bore za život rijaliti-zvezde, njen bivši emotivni partner i otac njenog sina Željka Kulića, Ivan Marinković uživa punim plućima.

Marinković je objavio nekoliko snimaka na društvenoj mreži Instagram sa bazena, a na jednom od njih se vidi ožiljak od njegove nedavne operacije.

Bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti-takmičar "Parova" objavio je i video na kom se vidi njegova trenutna izabranica Jelena Ilić.

Po svemu sudeći, Ivan ne mari za zdravstveno stanje majke njegovog deteta, pa je u više navrata za medije istakao da o njoj neće komentarisati ništa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.