Pokazala telo nakon POBAČAJA: Stanija Dobrojević se snimila posle dve životne torture! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 11:45

Pokazala telo nakon POBAČAJA: Stanija Dobrojević se snimila posle dve životne torture! (FOTO)

Jasno se vidi!

Stanija Dobrojević našla se u centru skandala nakon ulaska Aneli Ahmić u "Elitu" i njene tvrdnje da joj je preotela, navodnog, supruga Asmina Durdžića.

Starleta je raskinula vezu sa Durdžićem, a pre kraha idilične veridbe izgubila je bebu.

 To je nešto najlepše što ja priželjkujem da mi se konačno i desi u životu, tako da sam se ja toj vesti radovala, ali ta radost nije dugo trajala, zato što se desio taj pobačaj i gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam završila kod lekara. Najviše me je emotivno poremetilo, to nije mala stvar. Ne bih puno o tome da pričam, biće, bitno da sam zdrava, prava i da mogu da imam decu. Verovatno se i desilo sa razlogom, jer, pogledajte šta se sve desilo, zamislite još da sam bila i trudna, ja ne znam, neka bude kako Bog odluči - iskrena je bila Dobrojevićeva nedavno pred kamerama portala Srbija Danas.

Stanija je nastavila život dalje, a trenutno se nalazi u Kini. Pratioce društvene mreže Instagram iznenađuje novim fotografijama, a jedna od njih je ona na kojoj pokazuje svoj izvajani stomak.

A post shared by S T A N I J A 💫 (@stanijadobrojevic)

Stres i nedavni pobačaj nisu uticali na savršeni izgled poznate starlete.

- Ogledalce, ogledalce na zidu, ko je najsj**aniji na svetu - napisala je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RAT EPSKIH RAZMERA! U ceo skandal se sada umešao i bivši dečko Stanije Dobrojević - Asmin oštro napadnut!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 09:03

Priča koja čini se nema kraja...Od samog početka "Elite", učesnica Aneli Ahmić šokirala je domaću javnost, a potom i ostale učesnike kada je iznela tvrdnje da je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a potom zbog nje i ostavio. Asmin je ubrzo potom počeo da se oglašava i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.