Pokazala previše: Pevačica se opustila,pa joj sevnula prezgodna butka! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 18.Jan.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazala previše: Pevačica se opustila,pa joj sevnula prezgodna butka! (Foto)

Ona je jedna od najzgodnijih pevačica na našoj estradi, svesna toga ona nema problema da u svakoj prilici pokaže svoje stribute. Snežana Babić Sneki gazi petu deceniju, ali i dalje nijedna mlađa pevačica ne može da joj stane na crtu kada je izgled u pitanju. Njene dugačke noge su osigurane na veliku lovu, a malo je falilo da uđe i u ginisovu knjigu rekorda. Na jednom od slikanja ona je obukla roze haljinu sa ogromnim šlicem, a onda je sela na stolicu. Materijal od haljine je pobegao i zgodna, zategnuta butka naše pevačica je izašla na videlo. Uživajte u prizoru.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Folkerki se seksipil obio o glavu: Dizala nogu a procep na haljini otkrio previše (FOTO)

Izvor: S media, 19.Jan.2013, 13:01

Za nju vreme kao da je stalo pa tako iako je ušla u petu deceniju života, pevačica nema problem sa otkrivanjem tela. Ipak, ovoga puta otkrila je možda i više nego što je htela. ..Ona je jedna od najzgodnijih pevačica na našoj estradi, svesna toga nema problema da u svakoj prilici pokaže svoje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.