Pokajao se: Marija oprostila prevaru Kuburi?!

Izvor: Svet, 05.Okt.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokajao se: Marija oprostila prevaru Kuburi?!

Marija Savić Srećković oprostila je suprugu Aleksandru Srećković Kuburi prevaru sa 18 godina mlađom devojkom Petrom Radivojević!
Kako Kurir saznaje od njihovih bliskih prijatelja, glumac se pokajao zbog greške koju je napravio još pre tri meseca, kad je počeo da se viđa sa ljubavnicom. On je odustao i od razvoda, zbog kojeg je pre dve nedelje posetio advokata. Kubura sada na sve načine pokušava da spase svoj 20 godina dug brak sa fitnes instruktorkom, s kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ima dva sina. Sudeći prema tome što su konačno zajedno izašli u javnost, reklo bi se da je Kuburi žena oprostila neverstvo.
Bračni par se pre dve večeri pojavio na svetskoj premijeri filma „Sunčanica“ Nikite Mihalkova u Sava centru, odakle je otišao u Pozorište na Terazijama, gde je gledao mjuzikl „Viktor, Viktorija“. Kolege su pozdravljale supružnike i ispitivale ih o njihovom odnosu, a oni su im, saznajemo, poručili da je sve okej i da je cela afera smešna. Kao da nije bilo fotki u Kuriru na kojima se Kubura ljubi sa ljubavnicom. Na kraju večeri Kubura je izveo ženu u jedan restoran, gde smo ih mi i uslikali.
Iako pokušava da izgladi odnose sa ženom, saznajemo, Kubura nije ostavio Petru. Njih dvoje su još uvek zajedno, ali ju je glumac zamolio da se jedno vreme, dok ne prođe skandal, ne viđaju.
Kubura se kaje što u preljubi nije bio obazriviji. Marija ne može da shvati da je on sebi dozvolio da cela Srbija sazna za njegovo neverstvo i ljuta je jer ju je javno ponizio. Ipak, zbog dece je rešila da mu da još jednu šansu. S druge strane, Petra je pristala na sve Kuburine uslove, samo da bi on bio srećan“, priča naš dobro obavešteni izvor koji insistira na anonimnosti.
I tokom jučerašnjeg dana pokušavali smo da stupimo u kontakt sa supružnicima, ali se oni i dalje ne javljaju na telefon.
Autor: Kurir
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PETRA-NIJE-VREDNA-RAZVODA-Marija-Kuburi-oprostila-prevaru

Izvor: medio.rs, 05.Okt.2014

Aleksandar Srećković izveo Mariju na premijeru filma, onda u pozorište i na večeru, jer na sve načine pokušava da spase brak, iako još uvek nije ostavio ljubavnicu..Marija Savić Srećković oprostila je suprugu Aleksandru Srećković Kuburi prevaru sa 18 godina mlađom devojkom Petrom Radivojević!..Kako...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.