Pojavljivanjem IZAZVAO POMETNJU u studiju: Amidžić obeležio rođenje sina, ali NJEGOV DOLAZAK se nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 00:41

Pojavljivanjem IZAZVAO POMETNJU u studiju: Amidžić obeležio rođenje sina, ali NJEGOV DOLAZAK se nije očekivao

Ovo gostovanje je definitvno obeležilo emisiju, a publika je imala priliku da se nasmeje i doživi jedno potpuno neočekivano iskustvo. Sigurno je da će se ova epizoda dugo pamtiti.

Voditelj Ognjen Amidžić danas je izveo suprugu Minu Naumović i sina Peruna iz porodilišta, a večeras je svoju emisiju "Amidži šou" započeo na drugačiji način.

On se na početku zahvalio svima koji su mu čestitali, a onda je Bilja Jevtić zapevala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pesmu, a Aca Ilić, koji je došao sa Biljom, tom prilikom je Ognjenu poklonio dres sa brojem devet na kom je pisalo ime Ognjenovog naslednika.

Atmosfera je bila puna iznenađenja, a publika u studiju nije mogla da veruje svojim ušima kada je čula na koji način pevač Aca odgovara voditelju.

Međutim, vrhunac iznenađenja dogodio se kada je Biljana, jedan od gostiju, u jednom momentu uhvatila za glavu. Razlog ovakve reakcije bili su Acini čudni odgovori, koristeći izraze poput "bajo", "liče", "cava" i slično. Njegovo neozbiljno ponašanje zbunilo je sve prisutne, ali se ispostavilo da je sve bila šala našeg poznatog repera, Desingerice.

Bajo ja sve poštujem, svakakvu muziku u današnje vreme koja se pravi, ali liče mislim da bi Aca bio najjači da je došao. Aca bi bajo bo tu najjači lik, niko ne bi mogao to da uradi što bi Coa uradio...Sećam se kada sam se vratio pijan sa Desingericinog nastupa, kad sam rekao Bilji da idem na boemsko veče - rekao je Aca, a kada su svi saznali da je u pitanju Desingerica, Ilić je dodao:

Za osmi mart smo Bilja i ja bili u Novom Sadu. Pričam ja drugaru da ćeš ti da odgovaraš na pitanja, a on kaže: "Veći gospodin nije došao da gostuje. Posle njega ne mora sobarica da dođe. Namesti krevet i sve" - dodao je Aca, nakon čega je Bilja otkrila da joj nije bilo svejedno.

Srbija Danas/prenela M.Đ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.