Izvor: Svet plus, 07.Feb.2024, 21:45

Pojavio se vrlo trik! Sami bez kablova i guranja ponovo da pokrenete auto!

Dogodilo se sigurno i vama da auto stane, treba vam neko da vas pogura, trebaju vam kablovi i neko voljan da vam pomogne ali sada se pojavio vrlo koristan trik! Sami bez kablova i guranja ponovo da pokrenete auto!

Za ovaj takoreći trik, potrebno vam je parče kanapa!

Čovek na snimku objasnio je, a zatim i pokazao kako se to radi.

"Auto vam je iznenada stao, a nema nikog u blizini ko bi vam pomogao da ga pogurate. Sve što vam je potrebno u takvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << situacijama je jak kanap." – kaže on.

Kako je objasnio, ovaj trik neće uspeti sa baš svakim autom i da se ne razume mnogo u automobile, a ovaj trik je video od svog oca koji je na ovaj način palio svoja kola kad se isprazni akumulator.

"Ovaj trik najbolje pali kod automobila na gas, što je auto manji to bolje i potrebno je da imate ručni menjač." – dodao je mladić.

On je podigao dizalicom desni gornji točak, potom je manjač ubacio u treću brzinu, a zatim kanap obmotao oko podignutog točka. Potom je kraj kanapa jako vukao sve dok se točak nije zavrteo i auto je upalio.

"Video sam mog oca koji ovako pali auto kad mu stane zbog akumulatora pa sam želeo da ovo isprobam. Kao što vidite zaista radi!" – poručuje ovaj mladić.

NAPOMENA:

Iskusni vozači upozoravaju da je ovo prilično opasan način za pokretanja auta koji je na dizalici jer kola mogu da se trznu prilikom paljenja i naglo krenu.

Ovaj dečko tvrdi da je ovo potpuno bezbedan način i da nema razloga za strah!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.