Pogodite koja: Ovo je najskuplja ikad snimljena serija! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite koja: Ovo je najskuplja ikad snimljena serija! VIDEO

Stvaranje kvalitetne serije znači imati dobru ekipu ispred i iza kamere, ali i finansijska sredstva da ostvarite ono što ste zamislili. 

Možda će vam delovati čudno, ali zapravo "ER" je na prvom mestu liste najskupljih serija. Ona je trajala 15 godina, emitovano je ukupno 331 epizoda, a imala je svoje uspone i padove. Preokret se desio između 1996. i 1997. godine, kada je serija doživela veliki uspeh, pa je televizijska kuća NBC morala da potroši i više novca nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su želeli kako bi održali kvalitet, s jedne, i zadržali zvezdu serije Džordža Klunija, s druge strane. Tako su došli do neverovatne cifre od 13 miliona dolara po epizodi, dok je u naredne dve godine potrošeno čak 440 miliona dolara! Na njihovu žalost, Kluni je seriju napustio 1999. godine, a serija je tada dobila manji budžet i uspela da traje još 10 godina.

Ako nikad niste imali prilike da pogledate bar jednu epizodu ove serije, evo nekih od najboljih momenata:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.