Pogledajte trejler za film “Ivica i Marica: Lovci na veštice”

Izvor: Poznati.info, 05.Sep.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trejler za film “Ivica i Marica: Lovci na veštice”

Zvezda u usponu, Džeremi Rener, tumačiće lik Ivice u ekranizaciji bajke o Ivici i Marici. Film čija je premijera zakazana za januar naredne godine nosi naslov “Ivica i Marica: Lovci na veštice” i predstavlja nešto sasvim drugačije od onoga na šta su navikli obožavatelji braće Grim.

U ovoj verziji popularne bajke, Ivica i Marica su odrasli i rešeni su da se osvete za nepravdu koja im je učinjena u detinjstvu. Zato kreću u krvavu potragu za vešticom, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << uključuje mnogo pucnjave i jurnjave.

Glavne uloge tumače Džeremi Rener i Gema Arterton, a za režiju i scenario je zadužen Tomi Virkola.

Premijera je prvobitno bila zakazana za mart ove godine, ali su producenti ipak odlučili da je odlože za mart, jer očekuju da će Renerova popularnost dodatno porasti, zbog uloga u filmovima “Nemoguća misija 4″, “The Avengers” i “Bornovo nasleđe”.

VIDEO> Pogledajte trejler za film “Ivica i Marica: Lovci na veštice”:

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.