Pogledajte porodičnu oazu Sindi Kraford!

Izvor: Svet, 15.Apr.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte porodičnu oazu Sindi Kraford!

Supermodel Sindi Kraford i njen muž, preduzetnik Rende Gerber savršenu lokaciju za odmor našli su u meksičkom letovalištu Los Kabos. Supružnici su nakon dugog razmišljanja odlučili da u mestu u koje sa porodicom i prijateljima odlaze duže od dve decenije sagrade dom u blizini okeana. Ideju za ovaj poduhvat dao im je prijatelj i poslovni saradnik Džordž Kluni koji im je sada i prvi komšija.
Mnogo puta boravili smo u ovdašnjim hotelima i shvatili da želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dom gde ćemo boraviti kada nemamo poslovnih obaveza – tokom praznika i dečjih raspusta. Pored toga iz Los Anđelesa se veoma brzo stiže ovde, te nije bilo dileme kada je Džordž predložio da sagradimo zajedničku kuću. Vremenom, kupili smo još zemljišta te sada ima svako svoju savršenu oazu”, rekla je Sindi.
O uređenju eksterijera i enterijera dve luksuzne rezidencije brinuo je Rende, koji, kako kaže njegova supruga, ima istančan stil, a pomogli su im i brojni prijatelji kojima je to profesija. Ipak, glavnu reč vodili su dizajneri iz najpoznatije meksičke kompanije koja se bavi uređenjem životnog prostora.
U međuvremenu je i Sindi počela da dizajnira nameštaj te su neki komadi iz njenih kolekcija, dok su mnoge pazarili od lokalnih proizvođača, po veoma pristupačnim cenama.
Inače, bračni par poseduje i luksuznu vilu u Los Anđelesu u kojoj živi sa svojom decom – sinom Prislijem i kćerkom Kajom.

 

 

 

 

 

 

 

 
Ostatak fotografija pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.